Camera Deputatilor a lansat un anunt privind achizitia, prin licitatie publica, a 430 de calculatoare de tip desktop, dotate si cu imprimanta, pentru cabinetele din teritoriu si activitatea serviciilor din Legislativ, precum si 55 de laptopuri pentru pregatirea documentelor in timpul sedintelor de plen, pentru Biroul Permanent si comisiile parlamentare.

Potrivit anuntului Camerei Deputatilor, institutia doreste sa achizitioneze mai multe echipamente de tehnica de calcul, prin licitatie deschisa cu faza finala de licitatie electronica, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Astfel, deputatii vor sa isi doteze cabinetele din circumcriptiile parlamentare, la final de mandat, cu 330 de calculatoare desktop, dotate cu imprimanta.

In plus, Camera Deputatilor mai vrea sa cumpere 55 de laptopuri pentru pregatirea documentelor in timpul sedintelor de plen, dar si pentru Biroul Permanent si comisiile parlamentare.

Alte 100 de calculatoare de tip desktop sunt destinate activitatii serviciilor Camerei Deputatilor.

Camera Deputatillor mai doreste sa cumpere platforme autoridicatoare pentru persoane cu dizabilitati. In plus, mai vrea sa faca lucrari de igienizare si renovare a spatiilor situate in corpul B3 al Palatului Parlamentului, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.