Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara ca este de parere ca el este cel mai potrivit politician roman pentru functia de premier.

"Romania nu are un politician care sa poata fi premier mai bun decat mine, nu are. De ce? Pentru ca in afara de Ion Iliescu care a cunoscut statul, al doilea om care stie statul cu bune si cu rele sunt eu. Ion Iliescu nu l-a reformat pentru ca n-a vrut. Eu am vrut, dar n-am putut pentru ca n-am avut decat trei ani si patru luni guvern care sa nu-mi fi fost ostil, pe Boc. In rest am avut Guvernul Ponta, am avut Guvernul Taricenau. Romania are nevoie, facand abstractie de mine acum, are nevoie de un premier care sa stie statul, sa stie hibele statului unde sunt", a declarat presedintele PMP Traian Basescu, citat de b1.ro.

"Daca Iohannis ar sti la ora asta (ceea ce stiu eu-n.r.)… va sti daca va face doua mandate, va afla si el ce stiu si eu despre stat si unde-s gaurile, unde-s butoanele, ce trebuie reformat. Dar degeaba stii daca esti la Cotroceni, trebuie sa fii la Executiv, ca aici poti da ordonante de urgenta, ordonante, proiecte de legi, aici ai o majoritate in Parlament, aici poti schimba tara", a adaugat Basescu, citat de Gandul.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.