Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce peste 500 de judecatori au semnat un memoriu in care cer eliminarea oricaror forme de discriminare in privinta veniturilor, solicitand demisia premierului Dacian Ciolos, dar si a ministrului Justitiei, scrie romaniatv.net.

Victor Ponta lanseaza critici dure la adresa Guvernului Ciolos, subliniind ca daca acest lucru s-ar fi intamplat intr-o alta tara democratica, primul ministru si-ar fi dat demisia, noteaza stiripesurse.ro.

"In absolut orice tara democratica, europeana, cu societate civila , stat de drept si raspundere politica a guvernantilor - dupa un asemenea dezastru Primul Ministru sau/si Ministrul Justitie isi dadea demisia ( dupa ce isi cerea scuze judecatorilor si procurorilor pentru bataia de joc la care i-au supus)!

Acelasi lucru se intampla daca in loc de magistrati era vorba de profesori, medici, militari , politisti, etc!

In Romania nu se intampla nimic - pentru ca nu suntem o tara democratica, nici nu ne mai comportam ca in Europa, nu avem societate civila, nici stat de drept si guvernantii nu raspund in fata poporului si a legilor!

Oare in Decembrie prin vot putem sa ii schimbam ( sau nici acest drept nu il mai avem)?", a scris fostul premier pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.