Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica printr-un mesaj dur initiativa liderului ALDE Timis, care ar vrea o lege pentru ca demnitarii sa nu stea la cozi, scrie evz.ro.

"Taricenismul – un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea sa stabileasca, prin lege, ca demnitarii nu trebuie sa astepte la cozi. Sper ca se aude si in supermarketuri! Rog sa se deschida imediat o casa speciala, cand apar ”taricenii” sau aghiotantii lor, iar un angajat sa le umple cosul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva sa nici nu plateasca ce au cumparat.

Mi-e limpede ca daca ar fi dupa liderii ALDE, lista nu s-ar opri aici. Sigur mai au idei: demnitarii sa nu astepte culoarea verde la semafor (tot timpul se grabesc), alocatii mai mari pentru copiii lor (copiii lor sunt vitregiti, deoarece parintii se ocupa cu tara), statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie sa stie si generatiile viitoare ca s-au sacrificat pentru neam), covor rosu cand merg la film (ei sunt adevaratele staruri ale filmelor), parada militara separata, de Ziua Nationala (se stie ca au rau de aglomeratii) etc. Si-acum va las pe voi sa continuati lista", a scris Gorghiu pe pagina personala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.