Presedintele Klaus Iohannis se afla, pana joia viitoare, in Germania, intr-o "deplasare privata", potrivit Administratiei Prezidentiale, care precizeaza ca seful statului a plecat din Romania in cursul zilei de miercuri cu o cursa de linie.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, efectueaza, in perioada 17 – 25 august a.c., o deplasare privata si a plecat in cursul zilei de astazi, din Bucuresti, cu o cursa de linie, in Republica Federala Germania", potrivit Presedintiei, care nu face alte precizari.

Parintii presedintelui Klaus Iohannis locuiesc in Germania.

Potrivit reprezentantilor Administratiei Prezidentiale, presedintele nu are concediu si isi exercita mandatul oriunde s-ar afla.

In 2015, Iohannis s-a aflat in timpul verii la vila de protocol de la Neptun timp de aproximativ doua saptamani. Tot in 2015, Iohannis s-a aflat intr-o vizita privata in Portugalia, in insulele Madeira, de Paste, timp de aproape o saptamana, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.