Liderul PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea "s-a apropiat prea mult de soare", motiv pentru care a fost eliminat de sistem, informeaza stiripesurse.ro.

"Gabriel Oprea s-a apropiat prea mult de soare, de zona 0 a puterii si asta a produs temeri. Exista o limita peste care nu poti sa treci cu un partid mic pentru ca se sparge gogoasa, se dezumfla balonul. Probabil impins de altii, a sarit prea multe trepte si s-a apropiat de proiectorul ala", a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

Privitor la motivele rupturii dintre PSD si UNPR, Dragnea a precizat ca, in prima discutie pe care a avut-o cu noul presedinte al Uniunii, Valeriu Steriu, acesta i-a solicitat locuri pe listele PSD la alegerile parlamentare. Intrucat liderul PSD i-a oferit varianta fuziunii, Steriu a preferat negocierile cu PNL si apoi cu PMP, scrie b1.ro.

"Ar fi fost foarte sanatos sa facem o fuziune. Asta a fost prima mea oferta (...) Am avut o relatie foarte buna cu parlamentarii UNPR si probabil vom avea o relatie si mai buna cu unii dintre ei", a adaugat presedintele PSD, citat de romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.