Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara la Romania TV ca "unul sau mai multi incearca sa foloseasca institutiile statului intr-un joc electoral", subliniind ca nu mai crede in coincidente.
Intrebat daca simte amenintari venite din partea adversarilor politici, inclusiv din partea sefului statului sau a apropiatilor acestuia, Liviu Dragnea a raspuns: ”Aici nu e vorba neaparat de amenintari, dar am spus-o si saptamana trecuta - incep sa nu mai cred in coincidente. Se intampla multe lucruri nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci si cu alti lideri politici nationali sau locali. Simt, s-ar putea sa gresesc, ca undeva, cineva - unul sau mai multi - incearca sa foloseaca institutiile statului in acest joc electoral. Nu am informatii, ci pur si simplu simt asta. Imi doresc sa fie o perceptie gresita. (...) Sunt atat de multe zvonuri, informatii care circula in Bucuresti, pana la urma nu mai stii ce e adevarat si ce nu este adevarat. Sunt multi care simt asta. Poate gresim toti, si am luat o boala sau un virus care ne face sa avem o perceptie diferita asupra realitatii. Dar s-ar putea sa fim sanatosi si sa avem dreptate”, a declarat Dragnea, citat de bzi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.