Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa ministrilor, specificand ca "tehnocratii s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice".

"Faptul ca tehnocratii s-au dezbracat de haina "elegantei" nepolitice si au trecut la aroganta, agresivitate si jigniri (vezi declaratiile la adresa lui Liviu Dragnea, Corina Cretu, a tuturor celor care indraznesc sa ii critice cu ceva) pentru mine nu este o surpriza! Ma asteptam ca incompetenta si incapacitatea de a avea rezultate sa degenereze in asa ceva! Plus frustrarile tipice celor veniti prea repede si prea sus in anumite pozitii!

Poate fi cel mult o dezamagire pentru cei care au crezut ca "vin tehnocratii care nu vorbesc, dar fac treaba buna"! S-a dus si iluzia asta, a fost o alta manipulare din pacate!

Ceea ce ramane insa dupa vorbe (mai insultatoare si agresive deja decat standardul folosit de cei aflati in politica) este lipsa totala de rezultate si de realism!

Nu pretind ca fiecare cuvant din Codul Fiscal este perfect ca si Biblia. Au scris la el multi oameni din zona tehnica, a fost dezbatut cu multe asociatii si organizatii profesionale, votat in Parlament de doua ori chiar, promulgat de Presedinte si publicat in Monitorul Oficial! Si sigur mai exista greseli de indreptat! Eu sunt responsabil pentru viziunea si filosofia proliberala a acestuia si ma mandresc cu asta!

In cazul impozitarii proprietatilor veteranilor de razboi, nu este insa vorba de o greseala in Codul Fiscal (care daca ar fi existat putea fi rapid indreptata)! Asa cum puteti citi in postarea de mai jos a unui avocat specialist (cu simpatii liberale) este greseala Ministerului de Finante care a adoptat niste norme gresite in 2016!

Grava este reactia Dlui. Ciolos - in loc sa spuna ca verifica si rectifica (ceea ce e normal pentru un Guvern in functie, mai ales care se pretinde tehnocrat) a facut un jalnic atac politic la PSD, fostul guvern, Parlament sau presa! Ca in final sa vada ca nu are dreptate si nici nu a rezolvat problema!

Si tot asa va fi anul 2016, cu tehnocratii din ce in ce mai ineficienti, din ce in ce mai dornici sa prinda posturi dupa alegeri, cu atacuri politice din partea acestor, dar cu rezultate ZERO!

Si in 2017 vine nota de plata!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.