Primaria Sectorului 1 va investi in modernizarea Spitalului de Arsuri, impreuna cu Ministerul Sanatatii, proiectul urmand sa fie elaborat in urmatoarele saptamani.

"Am discutat ieri cu cei de la Curtea de Conturi, ne mai pasuiesc un an de zile, deci putem investi pana in decembrie 2017. Primaria Sectorului 1 va continua investitia la Spitalul de Arsi, impreuna cu Ministerul Sanatatii. (...) O sa fie o investitie ampla la Spitalul de Arsi, asa cum a solicitat Ministrul Sanatatii. Proiectul se va face in urmatoarele saptamani si va fi avizat de Ministerul Sanatatii, dupa care vom sti mai multe date concrete despre costuri", a spus. Dan Tudorache.

"Ministerul Sanatatii va sustine demersul de investitii de la Spitalul de Arsi fara retinere si colaboreaza cu Primaria Sectorului 1 in aceasta problema", a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu.

Curtea de Conturi a desfasurat o actiune de audit financiar in perioada 18.04 - 23.05.2016 la Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice Sector 1, in scopul de a inregistra in contabilitate bunurile aflate in evidenta acestor institutii, conform HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.