Teodor Baconschi (PDL) cere ca reclamele legendarei bauturi sa nu mai fie difuzate in Romania.
Legea care interzice propaganda in favoarea comunismului ar putea constitui baza pentru o decizie neobisnuita, anume interzicerea reclamelor la legendara bautura Pepsi Cola, cel nemultumit fiind nimeni altul decit fostul ministru de externe pedelist Teodor Baconschi, transmite inpolitics.

”Vad tot mai multe reclame bazate pe supozitia ca ne e dor de comunism. La cinema, reclama Pepsi sarbatoreste ”50 de ani de spirit liber in Romania”, printr-un clip cu masini de militie si cofetarii din epoca de aur, cu perdelute. Inteleg ideea de marketing: consumatorii ”traditionali” de Pepsi au sarit de 50 sau 60 de ani si isi aduc aminte de tinerete. Dar genul asta de publicitate ramane obscena. Din cate stiu, exista o lege care interzice propaganda pentru nazism si comunism. Nu poti face broderii sentimentale pe seama unui regim care a inclus, la pachet, Securitatea, Procuratura, Militia, munca fortata, deportarile, gulagul, fenomenul ”Pitesti” si procesele staliniste” a scris azi fostul demnitar pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.