Premierul Dacian Ciolos sustine ca institutiile de invatamant trebuie sa respecte masurile de simplificare in procesul de debirocratizare la care atat Guvernul, cat si ministere lucreaza in mod constant.
"Am primit multe mesaje in ultima vreme legate de modul in care se concretizeaza masurile de simplificare adoptate de Guvern cu aproape o luna in urma, intre care eliminarea copiilor legalizate, mai ales pentru inscrierea la scoli si universitati. Prin initiativa de azi a Ministerului Educatiei subliniem o data in plus acest aspect: institutiile de invatamant trebuie si ele sa respecte masurile de simplificare. Astfel, vor fi suficiente copiile conform cu originalul dupa documente", a scris Dacian Ciolos pe pagina oficiala de Facebook.

"Cu siguranta mai sunt multe de clarificat iar Guvernul si ministerele lucreaza constant pe acest pachet de masuri. Drumul catre debirocratizare nu este simplu si trebuie parcurs in mod hotarat, cu pasii cei mai potriviti", a adaugat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.