Liderul filialei judetene Iasi a PNL, Marius Bodea, si-a anuntat demisia, luni, la trei saptamani dupa ce a fost numit in functie, motivand ca ii lipseste puterea de a face compromisuri, iar in plus PNL Iasi ”nu este o filiala ce trebuie tinuta de mana”.

Marius Bodea si-a anuntat. luni seara, demisia de la sefia filialei judetene a PNL Iasi, el explicand, intr-un comunicat de presa, ca a cumpanit foarte mult in luarea acestei decizii.

”Trebuie sa recunosc ca imi lipseste pare-se acel ingredient ce mai toti liderii politici il au si anume puterea de a accepta compromisuri. Atat timp cat consider ca fac parte dintr-o echipa de oameni cu picioarele pe pamant, ce pot singuri sa decida pentru ei si pentru filiala judeteana, cred ca PNL Iasi nu are nevoie de suport tehnic din partea nimanui, ca PNL Iasi nu este o filiala ce trebuie tinuta de mana, ca PNL Iasi poate lua singur deciziile statutare”, sustine Marius Bodea.

El a adaugat ca peste tot in lume ”managerul caruia i se stabilesc obiective trebuie sa aiba libertate deplina sa isi construiasca echipa asa cum considera ca poate performa mai bine”.

”Din ratiuni legate de dorinta mea de a nu afecta in niciun fel imaginea partidului din care fac parte de peste 18 ani, rog respectuos sa se accepte ca ceea ce am scris mai sus, desi nu am nominalizat persoane si situatii concrete, sunt singurele mele declaratii”, a mai afirmat Marius Bodea.

Surse din PNL Iasi afirma ca unii membri din conducerea centrala a liberalilor i-ar fi impus lui Bodea sa accepte anumite persoane in noul Birou Permanent Judetean al filialei, lucru cu care Marius Bodea nu a fost de acord.

Marius Bodea a fost desemnat presedinte unic al filialei iesene a PNL, in 11 iunie, printr-o decizie a Biroului Permanent National al partidului.

Bodea, care ocupa functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi, a candidat la primarie in alegerile din 5 iunie, obtinand aproape 24 la suta din voturi.

Citeste si:
Ciolacu îi amenință pe liberali că își dă demisia
Ciolacu îi amenință pe...

Biroul Permanent National PNL urmeaza sa decida in urmatoarea sedinta numele celui care va prelua conducerea organizatiei Iasi a PNL, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.