Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara la Antena 3, ca va ramane partener si prieten cu presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu ”indiferent ce se va intampla”, in contextul in care numele acestuia e vehiculat ca fiind implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu si a precizat ca e posibil sa existe un plan de indepartare a sa din politica.

''Calin Popescu Tariceanu ramane prietenul si partenerul meu indiferent ce se va intampla, avem o relatie veche bazata si construita pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte buna si pe o intelegere foarte buna si nu are ce sa se intample ca noi doi sa nu avem aceasta relatie sau inclusiv cu domnul Daniel Constantin sau ca PSD si ALDE sa nu aiba aceasta relatie'', a afirmat Dragnea, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Intrebat daca considera ca ar exista vreun plan de a-l indeparta pe el ori pe Tariceanu de scena politica pentru a fi formata o alta majoritate decat PSD-ALDE din toamna, Dragnea a spus: ”E posibil”.

"Trebuie sa recunosc ca, in ultima perioada am inceput sa ma gandesc serios daca nu cumva este vreun plan. Pentru ca, din pacate, in Romania zilelor noastre nu prea mai poti sa crezi in coincidente. Inca nu sunt foarte sigur, dar este posibil ca undeva, cineva, candva, sa fi gandit un plan de genul asta, pentru ca prea seamana multe... Ponta e trimis in judecata, Tariceanu e trimis in judecata, eu sunt trimis in judecata. O sa vedem ce se intampla in perioada urmatoare", a mai spus Dragnea.

Referitor la relatia sa cu Victor Ponta, dupa ce fostul premier a spus recent ca se intelege bine cu Dragnea pentru ca nu comunica, liderul social-democrat a spus ca nu vrea sa comenteze astfel de declaratii si ca singurul sau obiectiv e castigarea alegerilor, transmite News.ro.

"Nu vreau sa comentez, in schimb va pot spune altceva, eu am un obiectiv foarte serios, castigarea alegerilor parlamentare de catre PSD si PSD sa formeze guvernul si sa furnizeze candidatul pentru functia de prim-ministru. Ma ocup de lucruri serioase impreuna cu toti colegii din partid si nu vreau sa raspund nici la intepaturi, nici la ironii. Oricine vrea sa munceasca in partid este bine primit", a conchis Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.