Traian Basescu a facut dezvaluiri, sambata seara, la Romania TV, despre dosarul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu.

Presedintele PMP a declarat ca a primit informatii, pe vremea cand era presedinte, despre banii scosi dintr-un cont din Bulgaria pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii, insa DNA nu stia motivul tranzactiei.

"Institutiile statului nu au actionat pentru ca nu au stiut pentru ce au fost. Au aflat ca s-au scos, dar atat. Se pare ca aici s-a cumparat numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei. Probabil acum procurorii au legat lucrurile in urma unui denunt. Cred ca in acest caz tinta este primitorul banilor pentru ca a fost la schimb si Olteanu a facut greseala sa anunte el, ca presedinte al Camerei Deputatilor, cine va fi noul guvernator al Deltei", a declarat fostul presedinte, citat de hotnews.ro.

De asemenea, Basescu crede ca tinta in dosar este chiar Olteanu, nu Tariceanu, asa cum s-a vehiculat pana acum, scrie evz.ro. "Tariceanu e om cu bani. El nu a avut nevoie sa ia o mita de un milion. De asta nu am crezut-o de la inceput. La cat il cunosc, nu cred ca Tariceanu e omul care sa conditioneze o numire pe bani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.