Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

In urma declaratiilor ca seful statului este "produsul sistemului", Tariceanu a precizat ca Iohannis ar fi prizonierul binomului Coldea-Kovesi, scrie antena3.ro.

"Nu ma multumeste raspunsul lui Klaus Iohannis. Responsabilitatea lui Iohannis ar fi trebuit sa fie aceea de a verifica si a infirma ce spune Basescu sau, in cazul in care un fost presedinte e cat de cat informat, pentru ca avut in subordine serviciile si procuratura, si ar avea dreptate, tot trebuie facuta o ancheta. E o aroganta cu care a alcatuit raspunsul, ma surprinde. Presedintele a fost condamnat, nu e acuzat, pentru ca a obtinut foloase incorecte, folosindu-se de documente false. Daca se face ca nu vede e grav, daca nu le vede e la fel de grav. El e produsul sistemului. Daca se face ca nu vede e grav. Nici nu vede, iar ce vede se face ca nu vede. Dintr-un motiv simplu, ca el este produsul sistemului", a declarat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.