Fostul prim-ministru, Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa liberalilor, sustinand ca "noul PNL este de fapt PCUS".

"Eu v-am spus de mult timp ca noul PNL este de fapt PCUS ( Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I V Stalin) !

PCUS dadea un comunicat de sustinere de fiecare data cand Stalin trimitea in Siberia ( sau in fata plutonului de executie) un lider care pana cu cateva zile inainte era mare "stab" in Partid!

Bogdan Olteanu a fost Presedintele Camerei Deputatilor din partea PNL si este ( inca) viceguvernator al BNR din partea PNL/ habar nu am daca a luat sau nu bani de la SOV in campania electorala din 2008 - dar sigur eu nu eram atat de apropiat atunci de Olteanu cum erau alti liberali ( de exemplu Gorghiu, Misu Voicu, Atanasiu, Catalin Predoiu, etc)/ si daca s-au dat bani in campanie a fost sa se aleaga si respectivii deputati!

Anul trecut in Noiembrie dupa demisia mea s-a vorbit ca Bogdan Olteanu este propunerea PNL pt Premier , in oglinda cu Liviu Voinea propus de PSD ( pana le-a spus clar Dl Iohannis sa termine cu propunerile ca decizia cu Ciolos era luata de mult, inca inainte de "Colectiv")!

Olteanu a fost saltat aseara tarziu pentru ceva ce se spune ca a facut in 2008 ( conform normelor democratice si statutului de drept "romanesc") si azi la prima ora, inainte sa bea cafeaua, tovarasa Gorghiu Dej a emis comunicatul de infierare a "coruptului"!!! Faptul ca in 2008 ( cand se petreceau faptele incriminate) Alinuta isi bea cafeluta de dimineata chiar cu "inculpatul" este un detaliu irelevant pentru aceasta cauza!

PNL( fost PDL) = PCUS !!!! Qed", a scris Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.