Deputatul Mihaita Calimente a plecat din PNL si s-a inscris in ALDE, acuzand ca s-a ajuns ca in PNL ”sa se impuna ideologia lui Traian Basescu”.

"Am plecat din PNL pentru ca eu niciodata nu m-am inteles cu Traian Basescu si, de zece ani de zile, am fost unul dintre principalii vectori care au atacat regimul lui Basescu, si am ajuns, astazi, in PNL, sa se impuna ideologia lui Traian Basescu", a declarat Calimente, pentru News.ro

El a precizat ca acest lucru l-a contrariat si l-a dezamagit profund, acesta fiind motivul pentru care a decis sa plece din partid.

"Si la Arad, am fost unul dintre criticii cei mai frecventi ai lui Gheorghe Falca, iar acesta a fost pus presedinte unic in filiala", a mentionat Mihaita Calimente.

El a mai spus ca a plecat la filiala Bucuresti, unde si aici lucrurile au devenit complicate la alegerile locale.

"Eu nu stiu, parca cineva a vrut sa castige Nicusor Dan, in defavoarea noastra", a spus Calimente, referindu-se la schimbarile candidatilor si la modul in care s-a desfasurat campania partidului.

"Predoiu nu a fost sprijinit in campanie, au schimbat presedintii de filiale inainte de alegeri si nimeni nu si-a asumat raspunderea pentru aceste decizii", a precizat deputatul.

Mihaita Calimente a spus ca s-a inscris deja in ALDE.

Calimente este unul dintre parlamentarii gasiti in incompatibilitate pentru ca si-au angajat rude la cabinetele parlamentare. de altfel, el este unul dintre sustinatorii legii prin care alesii care si-au angajat rude la cabinet inainte de 2013 sa nu fie sanctionati.

La alegerile din 2012, Calimente a fost ales deputat in in circumscriptia electorala nr.2 Arad, colegiul uninominal nr.4, acesta fiind la al patrulea mandat in Parlament, dupa cele din legislaturile 1996-2000, 2004-2008 si 2008-2012. El este presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SIE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.