Dacian Ciolos poate ramane la Palatul Victoria si din toamna, insa doar daca liberalii castiga alegerile, spune presedintele PMP, Traian Basescu.

Fostul sef de stat a vorbit la emisiunea „In fata ta” de la Digi24 si despre varianta ca Liviu Dragnea sa fie numit premier. Intregul interviu il puteti urmari maine, la ora 13 si 5 minute.

In contextul in care la finalul acestui an vom avea un nou Parlament si un nou Executiv, fostul presedinte Traian Basescu a analizat posibilitatea ca Dacian Ciolos sa primeasca un nou mandat de premier.

„Ar putea fi varianta ca PNL, varianta teoretica, PNL sa castige alegerile, sa fie cel mai mare partid, sa aiba cel mai mare numar de parlamentari si atunci dnul Iohannis sa desemneze premier de la PNL”, a explicat Traian Basescu.

Orice alta varianta nu-i va permite lui Dacian Ciolos sa ramana in fruntea Guvernului, este de parere fostul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.