Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, lauda abodarea "inteleapta" a Guvernului care promoveaza prevenirea coruptiei si specifica cat de necesar este un cod al incompatibilitatilor care sa unifice intreaga legislatie din domeniu.

"Mai mult accent pe prevenirea coruptiei - iata o abordare inteleapta, pe care ma bucur sa vad ca reprezentantii Guvernului o promoveaza.

Dosarele de la DNA sau ANI sunt si expresia unui esec al institutiilor de a preveni actele de coruptie, de incompatibilitate sau conflict de interese. Astazi, o persoana aflata intr-o functie publica, de buna credinta, care vrea sa afle daca o actiune a sa ar incalca legile care privesc integritatea, se va pierde intr-un hatis legislativ de peste 300 de acte normative.

Un cod al incompatibilitatilor, care sa unifice intreaga legislatie din acest domeniu, e absolut necesar", a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.