Politica 8 Iulie 2016 16:30
Ambasadorul SUA, Hans Klemm a fost acuzat de catre presedintele PMP Traian Basescu ca submineaza credibilitatea SUA in Romania.

''Noi avem un ambasador foarte interesant care reprezinta SUA. Tineti cont ca sunt un om care a vazut si a sustinut intotdeauna ca avem nevoie de un parteneriat cu SUA. Deci nu sunt un anti-american. Ce face acest ambasador este sa submineze pur si simplu credibilitatea SUA in Romania. Si romanii inca iubesc SUA si sustin parteneriatul cu SUA'', a sustinut fostul sef de stat, citat de mediafax, la Romania TV.

De asemenea, fostul presedinte a declarat ca ambasadorul SUA in Romania stimuleaza revenirea la anii 50 in aplicarea legii in Romania, scrie hotnews.ro. ''Ma intreb cum domnul ambasador, care are o pilda in actiunea Curtii Supreme a SUA, cum isi permite sa stimuleze revenirea la anii 50 in aplicarea legii in Romania, intr-un stat aliat. Are cumva domnul ambasador ca obiectiv distrugerea credibilitatii SUA in Romania?''

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.