Politica 8 Iulie 2016 12:30
In urma remanierilor facute de premierul Dacian Ciolos, fostul presedinte TRaian Basescu a precizat ca acestea au reprezentat un exercitiu de imagine, avand in vedere ca ministrul de Interne, Petre Toba, a ramas in Guvern desi ''a plagiat mai ceva decat Victor Ponta'', scrie mediafax.

''Remanierea aceasta este si o remaniere de imagine pentru premierul Ciolos. Spre exemplu, pe ministrul pentru relatia cu romanii din Diaspora chiar nu inteleg de ce l-a schimbat pentru ca era unul dintre putinii specialisti calificati in probleme de migratiune si un extraordinar de bun cunoscator al problemelor romanilor din jurul frontierelor, deci a comunitatilor traditionale. (…) In mod categoric, Bostan era un bun specialist. Nu putea face rau Guvernului, dimpotriva. Putea face performanta in continuare. (…) Cred ca a deranjat anumite institutii cu proiectul Big Brother'', a declarat Traian Basescu, citat de b1.ro, intr-o emisiune televizata.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.