Politica 4 Iulie 2016 15:15
Ministrul Culturii Corina Suteu a anuntat luni ca isi doreste sa se intalneasca in cursul acestei saptamani cu primarul general al Capitalei, pentru a discuta despre evenimentele stradale din Bucuresti, dupa ce Gabriela Firea a declarat ca vrea sa puna capat acestor activitati de weekend.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat in cadrul unei emisiuni la un post de televiziune ca nu mai doreste strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati stradale pe parcursul zilelor de weekend, precizand, de asemenea, ca le va comunica oficial acest lucru directorilor din institutie care au dat aprobari pentru astfel de evenimente stradale.

Ministrul Culturii a anuntat pe pagina sa oficiala de Facebook ca va solicita o intalnire cu primarul general al Capitalei pentru a impiedica concretizarea acestei decizii pe care Gabriela Firea a declarat-o public, argumentand ca "evenimentele culturale stradale sunt esentiale pentru apropierea oamenilor de propriul oras", relateaza HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.