Politica 4 Iulie 2016 13:00
"Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni.", a declarat reprezentantul USB in Consiliul Local al sectorului 1.

Intentia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a nu mai permite organizarea de evenimente pe strazile din centrul Bucurestiului reprezinta o lovitura data vietii culturale, apreciaza Clotilde Armand.

„Pentru doamna Firea nu este suficient ca bucurestenii traiesc intr-una dintre cele mai poluate capitale europene, ca au parte de foarte putin spatiu verde (de fapt din ce in ce mai putin, ca urmare a punerii in aplicare in mod ilegal a proiectelor de betonare atat de dragi primarului PSD al sectorului 3, Robert Negoita), ca in Bucuresti se construieste haotic si se distruge sistematic patrimoniul arhitectural al orasului sau ca sistemul centralizat de termoficare al orasului este aproape falimentar. Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni interzicandu-le accesul la evenimentele culturale si sportive stradale care dau farmec vietii orasului si sunt pana la urma un semn de normalitate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

In opinia ei, nu astfel de evenimente stranguleaza traficul in Bucuresti, „ci lipsa parcarilor la intrarea in oras, lipsa unei sosele de centura la nivel de autostrada, absenta unui sistem functional de management al traficului”.

„Fara autorizatii eliberate de municipalitate, evenimente precum Street Delivery, Spotlight, Femei pe Matasari, concertele de anvergura, maratonul si semi-maratonul de la Bucuresti, evenimente cu zeci de mii, daca nu sute de mii de participanti, nu s-ar mai putea organiza”, a precizat consilierul local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.