Politica 2 Iulie 2016 12:45
Premierului Dacian Ciolos i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al retelei de socializare folosind numele si poza prim-ministrului si comentand la unele postari, guvernul sesizand reprezentantii Facebook cu privire la aceasta situatie, a declarat, pentru News.ro, Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Executivului.

Guvernul a sesizat ca o persoana foloseste numele si poza premierului Dacian Ciolos si comenteaza la postari pe reteaua de socializare dupa ce aceasta a raspuns unui anunt al jurnalistei Melania Medeleanu care scria ca renunta la televiziune pentru a se dedica unor proiecte personale.

”Super! Felicitari pentru asumarea chemarii Sufletului. E minunat cand o pasare STIE ca e libera sa zboare oricat de sus, in infinitul credintei ca e creata pt a face bine celorlalti. Abia atunci Cerul se intalneste cu Pamantul!”, a comentat persoana care foloseste numele prim-ministrului.

Purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, a declarat pentru News.ro ca Guvernul a sesizat reprezentantii Facebook in acesta problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.