Politica 1 Iulie 2016 12:30
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sare in apararea presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos, subliniind ca social-democratii nu pot sa admita ca Romania este condusa de un presedinte echilibrat si de un premier decent.

"Atacurile concertate ale PSD asupra lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos arata ca rozele de frunte ale acestui partid, Dragnea si Ponta, nu pot sa admita ca Romania este condusa acum de un presedinte echilibrat si de premier decent. Liderii PSD nu pot concepe ca lucrarile la autostrazi s-au deblocat, ca birocratia primeste o ajustare absolut necesara, ca zecile de contracte in valoare de sute de milioane nu se mai duc catre firmele controlate de prietenii de vacante. Desigur, nemultumirea acestora naste declaratii ridicole, care nici macar nu merita comentate.

Daca Presedintele Romaniei nu mai provoaca crize politice, precum predecesorii sai, PSD intra in criza de nervi. Un spectacol jenant, care arata dimensiunea morala si politica a acestui partid ce refuza de 26 de ani schimbarea in bine a Romaniei", a sscrir liderul PNL pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Alina Gorghiu a adaugat ca un senator PSD i-a spus ca "Liviu Dragnea seamana din ce in ce mai mult cu Ponta", scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.