Liviu Dragnea a declarat ca PSD conteaza "suta la suta pe ALDE" si nu exclude formarea unei majoritati parlamentare cu UDMR. Liderul PSD mai precizeaza ca social-democratii nu vor accepta un premier impus de la Cotroceni dupa alegerile din toamna.

"Am vazut ca, in ultima perioada, la proiecte de lege importante si UDMR a sustinut aceste initiative legislative, o mare parte din neafiliati, o mare parte din parlamentarii minoritatilor nationale, probabil ca si o parte importanta din parlamentarii UNRP vor vota initiativele legislative importante. Eu cred ca nu pierdem majoritatea in Parlament", a precizat Dragnea duminica seara la Romania TV.

El a adaugat ca a discutat in ultima perioada cu liderii UDMR. "Am discutat, au fost proiecte de lege importante si am gasit foarte multe puncte comune", a spus Dragnea.

De asemenea, intrebat daca ar putea face o majoritate cu UDMR, liderul PSD a spus: "Nu este exclus".

Liderul PSD a mai sustinut ca multi parlamentari UNPR sunt nemultumiti de negocierile cu PNL si da asigurari ca "n-o sa le dea nimeni locuri pe liste" UNPR-istilor, relateaza ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.