Ministerul Apararii Nationale isi propune restaurarea, reabilitarea si conservarea monumentului "Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondial" de pe Varful Caraiman.

"In acest sens, a fost transferat din domeniul public al orasului Busteni si din administrarea Consiliului Local al orasului Busteni in domeniul public al statului si in administrarea Ministerului Apararii Nationale imobilul 'Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondial'", informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale (MApN).

MApN a finalizat documentatia de avizare a lucrarilor de interventie, fiind in curs de obtinere a autorizatiilor si avizelor necesare conform certificatului de urbanism.

De asemenea, potrivit Planului sectorial al MApN, investitia este prevazuta ca initiativa prioritara a ministerului, relateaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.