Premierul Dacian Ciolos se va intalni, marti, cu conducerea PNL, la invitatia liderilor partidului, care anuntau ca PNL sustine Cabinetul Ciolos, dar este nevoie de o coordonare pe cateva teme majore, iar in acest sens vor fi discutii cu prim-ministrul.

Intalnirea premierului Dacian Ciolos cu conducerea PNL va avea loc marti, la ora 17.00, la Palatul Parlamentului, a anuntat Guvernul.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu declara recent ca in sedinta Biroului Politic National s-a discutat despre pozitionarea partidului fata de Guvernul Ciolos, ea aratand ca decizia a fost de sustinere a Executivului, insa este nevoie de o coordonare pe cateva teme majore, in acest sens urmand sa aiba loc o discutie cu premierul Dacian Ciolos.

Copresedintele PNL a spus ca partidul trebuie sa se coordoneze cu Guvernul pe temele mari, iar Executivul sa preia aceste teme., precizeaza News.ro.

”Nu ne punem problema sa atacam Guvernul asa cum face PSD si in conditiile in care au un viceprim-ministru in Guvern. (...) Avem incredere in Dacian Ciolos si, de aceea, saptamana viitoare vom avea o discutie, nu am stabilit inca nimic, daca domnia sa va fi de acord si va dori sa o comunicam public, vom discuta despre teme de interes pentru societatea romaneasca”, afirma Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.