Adrian Mladin, primarul comunei Jilava (Ilfov), a fost retinut de procurorii DNA si urmeaza sa afle miercuri daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

In urma cu 4 ani, Mladin a fost adus in catuse sa depuna juramantul de primar, el fiind atunci arestat preventiv intr-un alt dosar de coruptie in care a fost condamnat intre timp 7 ani de inchisoare, decizia nefiind insa definitiva.

Oamenii din Jilava au stiut bine despre ce e vorba si in 2012, si in 2016, cu toate acestea Adrian Mladin a fost votat si a castigat alegerile in cel mai democratic mod cu putinta.

Acum 4 ani el a ajuns primar fluierand, fara sa isi faca macar o zi de campanie electorala, pentru ca se afla in spatele gratiilor, dupa ce pretinsese jumatate de milion de euro mita pentru intabularea unui teren, suma din care a primit 50.000 de euro.

Localnicii au stiut ce acuzatii i se aduc, dar nu le-a pasat, asa ca Mladin a castigat atunci alegerile in calitate de candidat independent cu peste 60% dintre voturi. El a fost adus de politisti in catuse pentru a depune juramantul, iar localnicii l-au aplaudat in timpul ceremoniei, relateaza ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.