Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone si-a anuntat decizia radicala pe Facebook, anuntand ca se retrage din functia de consilier local.

Fostul primar incepe prin a multumi tuturor pentru increderea acordata. "Nu imi pare rau pentru ca am muncit, aproape 8 ani de zile, peste 10 ore pe zi. Nu imi pare rau ca am gasit un sector distrus de fostii primari, pe care l-am refacut, si cu ajutorul vostru, din temelii. Nu imi pare rau ca am capatat o experienta extraordinara pe care voi continua sa o pun in slujba oamenilor. Imi pare rau doar ca nu am putut sa va reprezint in continuare, asa cum si voi doreati. Raman insa un primar neinvins de nimeni prin vot".

In ceea ce priveste scorul obtinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL, Cristian Popescu Piedone a specificat urmatoarele: "Il consider a fi unul bun, insa nu suficient. Din pacate, numarul consilierilor PPUSL care vor intra in Consiliul Local nu este suficient pentru a influenta lucrurile. De aceea am decis sa ma retrag, iar locul meu va fi luat de tineri".

Nu in ultimul rand, acesta il felicita pe noul primar al Sectorului 4 si spera sa puna in aplicare promisiunile pe care le-a facut in campanie, a scris fostul primar pe Facebook.

PPUSL a obtinut in Sectorul 4 aproape 10% din voturi, castigand trei mandate de consilieri locali, scrie realitatea.net.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis sa respinga definitiv candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4. Aceeasi decizie a fost luata si in prima instanta, la Judecatoria Sectorului 4, magistratii precizand ca propunerea de candidatura trebuia sa fie semnata si sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti a partidului.

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat in noimebrie 2015 din functia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declansate de tragedie, si sustinea la aceea vreme ca se retrage din viata politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.