Presedintele filialei Ilfov a Partidului Miscarea Populara, Rizia Tudorache, a declarat, sambata, ca a semnat cu Partidul National Liberal un protocol de formare a majoritatii in Consiliul Judetean Ilfov, astfel ca liberalilor le revine functia de presedinte al CJ, iar PMP va avea doi vicepresedinti.

”Am realizat o majoritate pentru Consiliul Judetean Ilfov, majoritate care consta in preluarea presedintiei de catre PNL prin domnul presedinte Marian Petrache si doua functii de vicepresedinte pentru Partidul Miscarea Populara. De asemenea, am ajuns la concluzia ca o buna parte, daca nu majoritatea chiar, din proiectele pe care noi le-am sustinut in campania electorala pe parcursul acestor 4 ani, vor fi duse la indeplinire cu siguranta”, a declarat, sambata, la sediul Partidului Miscarea Populara, presedintele PMP Ilfov, Rizia Tudorache.

La randul sau, presedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat ca nu a avut ”nicio discutie, nicio negociere mai usoara”, asa cum a avut-o cu presedintele PMP Ilfov pe crearea acestei majoritati la CJ Ilfov, scrie News.ro.

”Nu am discutat initial de nicio functie, am discutat de proiectele care sunt interesante pentru noi, domnul presedinte este cu doua proiecte in mod deosebit: gestionarea integrata a deseurilor si transportul public de calatori. (...) Dupa semnarea protocolului, avem o majoritate lejera la Consiliul Judetean, adica noi suntem 18 consilieri judeteni, fata de ce are PSD si ALDE, 15”, a declarat presedintele PNL Ilfov, Marian Petrache.

Protocolul de formare a majoritatii in Consiliul Judetean Ilfov a fost semnat sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.