Politica 9 Iunie 2016 13:30
Viitorul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la Digi24 ca va face „revolutie in materie de trafic” in Bucuresti. Gabriela Firea a precizat ca intr-o jumatate de an se va circula mult mai usor in Capitala si a aratat ca primul pas pe care il va face este sa investeasca in transportul in comun.

Gabriela Firea a precizat ca primul pas pe care il va lua in calitate de primar general al Capitalei va fi sa suplimenteze bugetul RATB ca sa fie reparate autobuzele stricate al regiei.

„Voi face revolutie in materie de trafic in capitala. Am foarte multe solutii care vor decongestiona traficul. In primul rand, investitii masive in transportul public, voi propune acordarea de urgenta a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate sa intre in trafic. Impreuna cu Politia Capitalei vom face in asa fel incat sa avem un sistem de semaforizare inteligent asa cum se intampla in orice Capitala europeana. De asemenea, as dori sa se incheie de urgenta lucrarile la metroul din Drumul Taberei.

Lucrurile deja se misca. Peste doua saptamani voi merge la Bruxelles pentru a debloca proiectele cu fonduri europene care sunt acum inghetate, De un an de zile nu s-a mai lucrat deloc pentru deblocarea acestor fonduri, relateaza DIGI24.

In jumatate de an se va vedea ca se vor schimba lucrurile in Bucuresti. Intr-o jumatate de an se va circula mult mai usor in Bucuresti. Sunt solutii identificate. M-am consultat cu multi specialisti in domeniul traficului, transportului si toti mi-au spus ca desi avem un plan de mobilitate urbana multe lucruri nu se respecta”, a spus Gabriela Firea.

De asemenea, Gabriela Firea a precizat ca ea isi doreste ca transportul public sa fie gratuit si a declarat ca a discutat deja cu RATB despre aceasta solutie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.