Politica 8 Iunie 2016 10:45
Un primar social-democrat, din localitatea vranceana Cirligele, de profesie electrician, care a candidat duminica pentru al saselea mandat, a fost ales cu suta la suta din voturile electoratului.

Stefan Moscu (PSD) este primar in comuna Cirligele de cinci mandate. La scrutinul de duminica, acesta a candidat din nou, fara a avea contracandidati, in conditiile in care oamenii din localitate nu au vrut sa semneze listele de sustinere ale altor candidati.

In aceasta situatie, neavand concurenta, Stefan Moscu avea, teoretic, nevoie de un singur vot ca sa fie reales, insa prezenta la urne a depasit 50 la suta.

"Daca muncesti an de an, nu ai emotii. Pentru mine, ziua de duminica a fost cea mai relaxanta, am muncit patru ani de zile, asa ca m-am bucurat de o zi linistita. Daca vorbesti mereu cu cetateanul, daca il asculti si incerci sa faci ceva pentru el, nu ai emotii, dar daca te duci la poarta oamenilor o data la patru ani sa te sustina ca sa candidezi nu o sa ai succes. Sunt la al saselea mandat acum, pana acum aveam contracandidati si sunt adeptul competitiei, insa oamenii nu au vrut sa semneze pentru alti competitori. Altii au zis ca nu intra in competitie, pentru ca se fac de ris ca nu iau mai mult de 20 de voturi”, a declarat pentru News.ro primarul din Cirligele, Stefan Moscu.

Primarul a adaugat ca este membru PSD, dar a spus ca nu face politica decat cu doua luni inainte de alegeri, intrucat in rest face administratie.

"Nu am secret anume de ma allege lumea, eu muncesc, oamenii ma cunosc, stiu ca am atras fonduri europene. Si maine ma duc la Constanta sa semnez pentru niste proiecte de modernizare a unor drumuri, modernizare pentru gradinita si afterschool, noi avem la Cirlifele afterschool de trei ani”, a mai spus Moscu.

Unic in cazul lui Moscu nu e doar faptul ca a fost ales cu suta la suta din voturi, ci si ca va avea un consiliu local suta la suta PSD. Social-democratii nu au avut concurenta la Cirligele nici la Consiliul Local, astfel ca toti cei 11 consilieri vor fi de la PSD, relateaza News.ro.

"Toti consilierii vor fi PSD, pana acum aveam si de la alte partide, dar sa stiti ca nici un proiect de hotarare nu am avut respins, treaba a mers, oamenii votau indifferent de partid pentru ca simteau ca e pentru comunitate, la mine nu conteaza culoarea politica, conteaza sa faci treaba, noi trebuie sa facem administratie, nu politica”, a mai declarat Stefan Moscu.

Citeste si:
Ciucă este așteptat să-și depună mandatul de premier. Totul depinde...
Ciucă este așteptat să-și...

Intrebat daca va mai candida si la alegerile de peste patru ani, Stefan Moscu a spus: ”Sa fiu sanatos pana atunci”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.