Politica 8 Iunie 2016 09:40
Celebrul primar al comunei Pestera s-a mutat in mediul urban si a castigat din prima alegerile pentru primar din pozitia de independent.

Un candidat independent care s-a remarcat ca primar in mediul rural, reusind o transformare totala a comunei sale, a fost ales acum sa conduca un oras cu 40.000 de locuitori.

Fostul primar din comuna constanteana Pestera, Valentin Vrabie, a fost ales acum la oras, in Medgidia, cu peste 50% din voturile exprimate. Candidatul independent a castigat lupta din acest oras constantean, pe locurile 2 si 3, la mare distanta, fiind Marian Odor (PNL) si Luminita Vladescu (PSD).

„Am avut o campania grea, urata, am crezut ca aici e un nivel superior al bunului simt, al inteligentei, al proiectelor, al viziunilor. Insa, am dat aici de grupuri de interese care aveau doar propriile strategii de a ramane la putere, de a duce Medgidia in directia in care …. acum, sa spunem, orasul este pe marginea prapastiei. [Medgidienii] aveau nevoie de schimbare de 26 de ani, dar astazi, pe 5 iunie, s-a intamplat. O sa ii reprezint cu cinste si demnitate ori de cate ori va fi nevoie si la orice nivel va fi nevoie”, a spus el imediat dupa castigarea alegerilor, intr-un clip postat pe Youtube.

Primarul a spus ca primul lucru pe care il va face este sa le explice celor din Medgidia cum a fost praduit acest oras in ultimul sfert de secol. El spune ca in Medgidia serviciile, educatia, sanatatea sunt de proasta calitate, la preturi exorbitante, acesta fiind unul dintre principalii factori care au dus la saracirea bugetului local. Vrabie spune ca edilii dinaintea sa au lasat in urma un dezastru, dar adauga ca nu se va simti acest lucru, deoarece strategia sa a tinut cont si de aceasta ”secatuire” previzibila a fondurilor locale, relateaza greatnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.