Politica 7 Iunie 2016 16:30
Aceasta reclama faptul ca a fost chemata la partid pentru a renunta la mandatul de consilier local.

Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1, spune ca luni a fost chemata la partid si i-au fost puse in fata documentele pentru renuntarea la mandatul de consilier local pe care l-ar fi obtinut. ea anunta ca se retrage din functiile detinute in ALDE, spunand ca le ureaza succes colegilor sai de la Sectorul 1.

”Le multumesc tuturor cetatenilor Sectorului 1 care mi-au acordat votul si increderea lor! Sutele de ore petrecute alaturi de ei in aceste luni m-au invatat ca cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect si onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au trasformat-o intr-o campanie de vest salbatic, uitand ca oamenii aspira la vestul civilizat!”, scrie Laura Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Ea multumeste Aliantei Liberalilor si Democratilor care i-a incredintat aceasta candidatura, la mai putin de un an de la intrarea sa in politica.

”Cu o promptitudine demna de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasa si mi-a pus in fata documentele pentru renuntarea la mandatul de consilier local, obtinut in urma acestor alegeri! Ii multumesc si persoanei care a facut efortul de a le redacta! Erau cinci!”, precizeaza Chiriac.

Laura Chiriac mentioneaza ca rezultatul pe care l-a obtinut la Sectorul 1 a fost mult sub aspiratiile sale, dar ca este tot ceea ce s-a putut obtine cu un buget infim de campanie si cu mii de kilometru parcursi pe jos si fara compromisuri, conform News.ro.

”Pe de alta parte, este cel mai bun scor obtinut de un candidat ALDE in Bucuresti! Le multumesc celor care si-au aratat statornicia, fie ea si provizorie, fata de mine! Pana la viitorul proiect, politic sau nu, ma voi retrage din funcsiile detinute in ALDE, urandu-le succes colegilor mei de la sectorul 1 si avand credinta ca mandatul lor de consilieri locali va fi calauzit de nevoile si interesele oamenilor care ni s-au plans de opacitatea si dispretul unei administratii profund corupte!”, mai scrie Laura Chiriac.

Citeste si:
Ciucă este așteptat să-și depună mandatul de premier. Totul depinde...
Ciucă este așteptat să-și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.