Politica 7 Iunie 2016 11:45
Noul primar al Capitalei a spus ca nu va candida la functia de presedinte a PSD.

Vicepresedinta PSD Gabriela Firea a declarat, luni, ca nu va candida pentru functia de presedinte al partidului daca vor fi alegeri interne, atat timp cat este primar general Capitalei. De asemenea, Liviu Dragnea a precizat ca nu se teme ca Gabriela Firea ii va lua locul la sefia partidului, relateaza Agerpres.

Gabriela Firea a subliniat ca nu se va inscrie in cursa pentru functia de presedinte al PSD. Ea a precizat ca vrea sa isi duca la capat mandatul de primar general al Capitalei.

„Vreau sa spulber aceste insinuari (ca vrea sa ii ia locul lui Liviu Dragnea la presedintia PSD — n.r.) si sa va spun cu toata fermitatea, noi avem un presedinte al partidului ales prin congres statutar, nu avem alegeri si nu avem de ce sa organizam acum un congres.

In ce ma priveste si daca peste cativa ani la momentul statutar se vor organiza alegeri in PSD, nu ma voi inscrie in aceasta cursa pentru ca sunt un om extrem de responsabil. Eu daca am inceput un proiect vreau sa il duc la capat. Eu am venit din partea aliantei PSD-UNPR intr-o competitie foarte grea si foarte riscanta si daca am castigat, datorita lui Dumnezeu, datorita colegilor mei care m-au propus, m-au sustinut si in mod special si principal al bucurestenilor care au investit incredere in mine, eu raman la Capitala sa rezolv toate problemele care treneaza de ani de zile", a spus Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.