Politica 6 Iunie 2016 19:00
Finalul alegerilor in comuna Slatina a provocat un adevarat scandal, in cursul zilei de astazi fiind necesara interventia fortelor de ordine pentru transportul buletinelor de vot la Biroul Electoral Judetean.
Comuna Slatina este ultima din judet in care s-au aflat rezultatele la alegerile pentru functia de primar. Intregul scandal a pornit dupa ce primarul in functie, Ilie Gherman (PNL), ar fi constatat ca a pierdut alegerile in fata candidatului PSD, Vasile Gherman, la o diferenta de numai opt voturi. Din acel moment a inceput a inceput un adevarat scandal, Ilie Gherman solicitand de trei ori renumararea voturilor, totul intr-o atmosfera extrem de tensionata, existand acuzatii de sechestrare a membrilor sectiilor de votare.



Scandalul a atins cote maxime in cursul zilei de astazi, cand masina care trebuia sa transporte buletinele de vot si procesul verbal cu rezultatele alegerilor la Biroul Electoral Central a fost blocata in centrul comunei de alte autovehicule, Ilie Gherman fiind acuzat ca ar fi planificat acest lucru. In cele din urma, problemele au fost rezolvate dupa interventia jandarmilor. Masina care transporta buletinele de vot de la Slatina a fost escortata de mai multe masini ale fortelor de ordine pentru a ajunge in siguranta la Suceava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.