Politica 6 Iunie 2016 16:15
Clotilde Armand, care a candidat la Primaria Sectorului 1 sustinuta de USB si clasata pe locul doi, la o diferenta mica fata de candidatul PSD Daniel Tudorache, a anuntat luni dimineata ca este dezamagita de ce s-a intamplat, insa ca asteapta rezultatele finale.

"Pentru prima data de cateva zile ma duc la birou, trebuie sa vad un pic cum stau lucruile, este criza la birou. Asteptam rezultatele finale. Sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi noapte, e clar. Probabil ca trebuia sa fie o diferenta de 5% ca sa castig, dar asteptam rezultatele finale. Sunt foarte obosita, trebuie sa aveti un pic de rabdare cu mine", a spus Armand, intr-un video postat pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus ca a fost in mai multe sectii de votare, insa in mai putine din Sectorul 1, considerand ca aceasta a fost o greseala a sa, subliniind ca "a luptat pana la capat".

"Nimic nu va fi ca inainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia sa fie si mai mare. Ne vom aduna, ne trebuie un pic de timp, de cateva nopti nu prea am dormit. Ne vom aduna si vom reveni cu o strategie, toti cetatenii va trebui sa ne implicam", a spus Armand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.