Politica 5 Iunie 2016 21:30
Cel mai fericit candidat la alegerile locale din Romania.

In comuna Cirligele, unde traiesc 3100 de locuitori, la alegerile locale 2016 actualul edil nu a avut niciun contracandidat, aceeasi situatie regasindu-se si la listele pentru desemnarea consiliului local. Stiri pe aceeasi tema Alegeri locale 2016 Focsani. Cu ce ganduri au venit la vot principalii...

La fel ca in toata tara, in comuna vranceana Cirligele, unde traiesc 3100 de locuitori, au fost organizate astazi alegeri pentru functia de primar, consilieri locali si judeteni. Comuna este insa unica in tara prin faptul ca aici, pentru fotoliul de primar, nu candideaza decat edilul in functie, iar pentru consiliul local nu au fost depuse liste decat din partea partidului care-l sprijina pe acesta.

Chiar daca primarul in functie nu are nevoie decat de un singur vot pentru a primi al saselea mandat consecutiv in fruntea comunei, localnicii au venit totusi in numar destul de mare la vot, astfel ca la orele amiezii numarul alegatorilor care trecusera prin fata urnelor era la nivelul mediei de la judet. Motivatia lor de a-si rupe cateva minute din timpul lor pentru a trece pe la sectia de votare este una destul de simpla: sa-si faca datoria de cetateni, gestul de a vota fiind si o bila alba acordata celui care le este in frunte de 20 de ani, relateaza Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.