Politica 4 Iunie 2016 10:40
Candidata PSD a prezentat o varianta de proiect pentru noul sediu al Teatrului "Nottara".

Un internaut a postat un mesaj pe Facebook in care sustine ca proiectul pentru un nou sediu destinat Teatrului Nottara prezentat de candidatul PSD la primaria capitalei, Gabriela Firea, este luat din baza de date de arhitectura archiweb.it. Gabriela Firea a precizat pentru HotNews.ro ca a prezentat "o schita de proiect care reprezinta o ilustrare de tema, nu proiectul in sine".

Este vorba despre un proiect prezentat joi de Gabriela Firea pentru Teatrul Nottara, dupa ce cladirea in care actorii isi desfasurau activitatea a fost inchisa in urma promulgarii legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat.

Redam mai jos punctul de vedere transmis de candidatul PSD, Gabriela Firea:

"Eu am prezentat o schita de proiect care reprezinta o ilustrare de tema, nu proiectul in sine. Mi-am exprimat dorinta de a realiza si in Bucuresti o astfel de constructie din materiale usoare, cu finalizare rapida pe bani putini, al carui design va fi realizat de catre arhitectul care va fi desemnat in conformitate cu legea, potrivit normelor de achizitie publica", prezinta hotnews.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.