Politica 2 Iunie 2016 13:00
"Tehnocratia este o solutie temporara.", a spus co-presedintele PNL.
Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca punctul de vedere al consilierului prezidential Laurentiu Stefan cu privire la viitorul Guvern nu reprezinta si viziunea liberalilor si subliniaza ca tehnocratia este doar o solutie temporara.

"PNL este concentrat in acest an pentru a castiga alegerile locale si parlamentare. In urma acestor alegeri, ne dorim sa administram cat mai bine si cat mai multe orase ale Romaniei, iar in toamna sa formam majoritatea parlamentara pentru desemnarea unui premier liberal. Analizele consilierului prezidential reprezinta punctul sau personal de vedere pe care il respect, dar nu reprezinta si viziunea Partidului National Liberal. Tehnocratia este doar o solutie temporara, viabila doar pe termen scurt, pentru a asigura stabilitate intr-un an electoral complicat", sustine Gorghiu intr-o declaratie remisa, joi, AGERPRES.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.