Politica 1 Iunie 2016 15:40
Cine il va inlocui pe Ciolos pana la finalul anului si cum va arata noua structura politica a tarii.

Jurnalistul Realitatea TV, Rares Bogdan, lanseaza o noua profetie politica, dupa ce tot el l-a anuntat pe Dacian Ciolos ca prim-ministru, cu o luna si jumatate inainte de caderea Guvernului. Rares Bogdan sustine ca George Maior este o varianta luata in calcul de PSD, care, pana la finalul anului ar putea schimba echipa de conducere, cu Vasile Dancu presedinte, Liviu Dragnea presedinte executiv si George Maior prim-ministru, precizeaza pesurse.ro.

”PNL are, culmea, o problema mai mare decat PSD, care este condus de doi corupti, Ponta si Dragnea. PSD are sanse mai mari pentru ca are in asteptare doi lideri complet noi: Vasile Dancu, care nu are nicio legatura cu zona de dosariada, de penali si mai este George Maior. PSD are doua optiuni, in momentul asta pentru preluarea partidului si ramanerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte executiv, pentru ca el cunoaste bine partidul si il coordoneaza. PNL are o problema cat casa, pentru ca nu are acei lideri care pot prelua partidul.

Cred ca George Maior va fi candidatul PSD pentru functia de premier. Cred ca Victor Ponta nu mai are nicio sansa in PSD, degeaba se agita si cred ca in 2019 presedintele Iohannis se va bate cu Vasile Dancu sau cu George Maior la presedintie. Unul din cei doi va fi candidatul PSD la prezidentiale. PSD s-ar putea baza pe o formula cu Vasile Dancu lider, dublat de Liviu Dragnea ca presedinte executiv si George Maior in calitatea de prim-ministru”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.