Politica 1 Iunie 2016 14:40
Liderul PSD sustine ca se va retrage din functie in cazul in care partidul se va clasa pe locul doi la alegerile locale din 5 iunie. Si tot el se declara convins ca acest lucru nu este posibil. Liviu Dragnea spune ca, atat timp cat va fi „viu si liber”, va ramane in fruntea PSD.

Într-o emisiunea televizată, Liviu Dragnea a spus că, „în acea zi fierbinte de vineri”, în care a fost condamnat definitiv la doi ani se închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, a anunțat că nu va pleca din fruntea PSD „pentru că exista posibilitatea, aproape certitudinea, că o plecare ar fi dus partidul într-o perioadă de lupte interne destul de puternice, ceea ce ar fi compromis puternic campania electorală”.

„Eu nu mi-am permis să fac așa ceva partidului și, cu toată supărarea și frustrarea, am rămas în această funcție”, a spus liderul PSD citat de Agerpres.

Liviu Dragnea este sigur că îşi va păstra funcţia şi după alegerile locale: „Dacă vom câștiga aceste alegeri locale, ar fi destul de dificil să explici că pleci după o victorie. Dacă rezultatul va fi prost, atunci înseamnă că decizia mea a fost greșită și o să plec. Rezultat prost înseamnă să fim pe locul doi la aceste alegeri. Deci, dacă pierdem și ieșim pe locul doi, o să-mi dau demisia sigur, mă retrag”.

El a arătat totuși că „sunt șanse mici” ca partidul să piardă alegerile locale. „Dacă sunt viu și liber, înseamnă că rămân președintele PSD”, a adăugat Liviu Dragnea, citat de DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.