Politica 31 Mai 2016 11:38
Candidatul USB la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, sustine, pe Facebook, ca a s-a intalnit luni seara cu liderii PNL care au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firma internationala, auditat de ambele partide, dupa ce Catalin Predoiu a negat o astfel de intrevedere.

"Am avut in aceasta seara o intalnire cu PNL. Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firma internationala, auditat de ambele partide. In aceste conditii, noi am decis sa mergem inainte cu organizarea sondajului", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

El a mai scris ca ii asteapta in continuare pe cei de la PNL sa auditeze cercetarea sociologica.

"Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele in ultimele zile de campanie. Am convingerea ca ele vor arata ceea ce am spus de la bun inceput: ca USB este singura forta capabila sa aduca o schimbare adevarata in felul in care se face administratie in Bucuresti", a adaugat candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul.

Cu circa o ora inaintea postarii lui Nicusor Dan, Catalin Predoiu a negat, tot pe Facebook, existenta unei astfel de intalniri, scrie MEDIAFAX.

"Cu privire la speculatiile din presa: nu m-am intalnit azi cu Nicusor Dan. Ultima oara l-am vazut aseara la TVR", a scris Predoiu pe reteaua de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.