Politica 30 Mai 2016 17:27
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis dupa amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin, precizand ca "reactia" a fost „una de o violenta rara. S-au dus la un maraton”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza amenintarile facute de Vladimir Putin la adresa Romaniei, Dragnea a raspuns ironic.

„Reactia statului roman la amenintarile lui Putin a fost una de o violenta rara. S-au dus la un maraton. Deci cred ca Putin la ora asta si tot Ministerul Apararii din Rusia se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea amenintare cu maratonul este de o violenta nemaintalnita si nesperata inclusiv de noi. Deci reactie foarte puternica, adica toti am fost mandri ca am fost romani si ca suntem condusi atat de bine”, a precizat liderul PSD.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului american anti-racheta, scrie MEDIAFAX.

„Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a spus Putin la Atena.

Carmen Iohannis a participat, sambata, la un semimaraton la Sibiu pentru a sustine bebelusii nascuti prematur. Presedintele Klaus Iohannis a fost si el prezent la Sibiu, sustinandu-si sotia de pe bicicleta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.