Politica 30 Mai 2016 18:22
Candidatul PSD-UNPR la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, refuza sa participe la inca o dezbatere televizata alaturi de contracandidatii sai, dupa ce duminica seara, la televiziunea publica, a fost singurul candidat care a absentat.

"Am participat la aproape toate dezbaterile televizate despre problemele bucurestenilor, care au avut loc, pana acum, in campania electorala. Am acceptat sa intru in confruntare cu toti candidatii, indiferent de televiziunea la care am fost invitata. In ultimele zile, insa, am constatat ca unii dintre contracandidatii mei si-au epuizat ideile si au trecut la atacuri politice si la atacuri la persoana", a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presa remis luni MEDIAFAX.

Motivul invocat este acela ca, prin atitudinea si actiunile contracandidatilor sai, nivelul dezbaterii ar fi scazut. "Ma astept ca aceste atacuri la adresa mea si a familiei mele sa continue si chiar sa creasca in intensitate. In consecinta, am luat decizia de a nu participa la emisiunea electorala organizata in aceasta seara. Am adoptat, de la inceputul campaniei, o atitudine pozitiva, prezentand solutiile mele pentru Bucuresti si pentru bucuresteni. Nu am intrat in dezbateri politice, fara legatura cu interesele Capitalei, si nici nu am aruncat cu noroi in contracandidatii mei. Cred ca aceasta trebuie sa fie atitudinea unei persoane care doreste sa fie primarul Bucurestiului. Sunt convinsa ca bucurestenii asteapta solutii si nu discutii murdare. Campania mea continua ca si pana acum. In urmatoarele zile, ma voi intalni cu bucurestenii si le voi prezenta, in continuare, solutiile mele", conchide candidatul PSD-UNPR.

La dezbaterea candidatilor la Primaria Capitalei organizata de TVR duminica seara a fost invitata si candidatul PSD, Gabriela Firea, insa aceasta a refuzat sa participe.

Firea i-a scris vineri, pe Facebook, liberalului Catalin Predoiu, spunandu-i ca ii va raspunde intrebarilor intr-o singura dezbatere TV ca sa ii vada "expresia fetei", Predoiu intreband-o in replica daca nu vrea se priveasca in ochi pret de trei dezbateri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.