Politica 30 Mai 2016 10:33
Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, dumnica, la TVR, ca nu se va retarge din competitia electorala si nu le va propune bucurestenilor sa il voteze pe Catalin Predoiu, afirmand, insa, ca va accepta propunerea lui Predoiu de a realiza un sondaj.

"Alegatorii mei sunt oameni care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Primaria Capitalei patronate si de PSD si de PNL. In numele lor spun aici, declar ca nu o sa ma retrag din aceasta campanie si sub nicio conditie nu o sa le propun bcurestenilor sa il voteze pe domnul Predoiu. Sunt in aceasta lupta de 10 ani, nu de trei saptamani si voi mai fi pana cand Bucurestiul va avea administratia pe care o merita", a declarat candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, intr-o dezbatere electorala, la TVR.

Nicusor Dan a afirmat ca accepta propunerea lui Catalin Predoiu de a realiza un sondaj pentru ca bucurestenii sa voteze in cunostinta de cauza.

"Sunt totusi responsabil pentru un grup intreg de bucuresteni care nu vor ca PSD, cel mai corupt partid din Romania, sa castige alegerile si din aceasta perspectiva accept provocarea pe care domnul Predoiu mi-a facut-o si sunt gata ca o mare casa internationala de sondaje sa faca un sondaj supravegheat de USB si de PNL astfel incat bucurestenii sa voteze in cunostinta de cauza stiind cine are sanse mai mari sa o invinga pe doamna Firea", a afirmat Nicusor Dan.

In replica, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a spus ca il bucura faptul ca Nicusor Dan a acceptat un astfel de sondaj si ca aceasta ar fi o dovada de "deschidere", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.