Politica 28 Mai 2016 10:15
Candidatul PNL la Primaria Capitalei a declarat, vineri, ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute, afirmand ca stenograma sedintei este la Guvern si poate fi consultata.

"Am auzit. Nu este prima data. Nu este treaba mea, este treaba judecatorilor, a procurorilor. Deocamdata ma ocup cu altceva. Hartiile sunt la Guvern. Stenograma sedintei este la Guvern. Toate conditiile in care s-a adoptat hotararea sunt cunoscute. Am mai explicat, eu si Ialomitianu am indreptat o hotarare care era propusa pentru a fi adoptata. Se intampla frecvent in Guvern, una este adoptarea hotararii, alta este aplicarea ei. Mai multe nu stiu", a declarat candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu a sustinut ca nu are nicio emotie daca va fi chemat ca martor in dosarul Gala Bute.

"Orice persoana care este solicitata trebuie sa mearga in justitie, dar nu am nicio emotie in acest sens", a spus Catalin Predoiu.

Cattalin Predoiu detinea functia de ministru al Justitiei in Cabinetul Boc, din care facea parte si Elena Udrea, in calitate de ministru al dezvoltarii si turismului, care a organizat Gala Bute.

Elena Udrea a solicitat vineri, in timpul audierilor de la Curtea Suprema din dosarul „Gala Bute”, ca in proces sa fie audiati, ca martori, Catalin Predoiu, Emil Boc si Dorin Cocos , fostul ministrul aducand si detalii despre o intalnire cu Emil Boc pentru sponsorizarea evenimentului, scrie MEDIAFAX.

La data de 21 aprilie 2015, Elena Udrea a fost trimisa in judecata, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului omonim de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.