Politica 26 Mai 2016 18:50
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca are informatii potrivit carora PSD si ALDE pregatesc suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, chiar daca neaga cu vehementa acest scenariu.

"Da, am informatii (…) nu o data s-a discutat pe culoarele Parlamentului de catre pesedisti acest scenariu. Daca pana mai ieri era negata varianta agreata de PSD si ALDE de depunere a unei motiuni de cenzura (...) astazi suntem in momentul in care au recunoscut public si Dragnea si Tariceanu, dupa ce au constatat ca se afla intr-o situatie mai putin placuta din punct de vedere juridic, ca ar fi o treaba foarte buna sa depuna aceasta motiune si sa schimbe Guvernul Ciolos", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intrebata daca are informatii care sa ii sustina afirmatia potrivit careia PSD pregateste suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

De asemenea, Alina Gorghiu a afirmat ca daca pana mai ieri nu se punea problema unor schimbari la Camera Deputatilor, PSD a avansat inclusiv data de 7 iunie pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, precizeaza MEDIAFAX.

"Chiar daca dansii neaga cu vehementa ca nu au discutat, scenariul suspendarii presedintelui este unul dintre pasii la care nu doar s-au gandit, ci il au in vedere. De ce? Pentru ca domniile lor pun din pacate interesul personal, situatia pe care o au cu justitia, deasupra ideii de stabilitate politica, sociala, in Romania", a mai sustinut copresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.