Politica 25 Mai 2016 18:38
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sibiu, ca presedintele Klaus Iohannis este „un vrajitor”, reusind sa obtina voturi in conditiile in care a pastrat 100 de strazi de pamant in oras.

„Mi-aduc aminte in timpul anului prezidential ca se vorbea ca trebuie sa fie votat Klaus Iohannis presedinte ca sa faca din toata tara ce a facut din Sibiu, in municipiul Sibiu. Eu va spun ca nu vreau. In Sibiu, din cate stiu, mai sunt o suta de strazi de pamant, in municipiul Sibiu. Eu nu vreau sa avem asa ceva in Romania. (...) Am auzit lucruri pe care va spun sincer 99% din cetatenii Romaniei care nu stau in Sibiu nu le stiu. Lucruri care lipsesc in acest municipiu si care in majoritatea muncipiilor din Romania exista. Sper ca cetatenii din Sibiu sa reuseasca sa rupa aceasta vraja. Pentru ca a fost o vraja, o vraja in adevaratul sens al cuvantului”, a declarat Liviu Dragnea, la Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit presedintelui PSD, Klaus Iohannis a dat dovada de „talente ascunse”.

„Un om care a convins populatia unui municipiu apreciat si respectat in tara si nu numai sa primeasca voturi pastrand in continuare o suta de strazi de pamant inseamna ca are talente ascunse, pe care noi, care suntem ingineri si suntem mai aplicati nu le avem. Noi vorbim despre lucruri realiste. Am vorbit de vraja pentru ca atunci cand se face o manipulare profesionista si foarte inteligenta poate fi definita ca vraja. Adica oamenii sunt vrajiti de farmecul unui candidat, nu ca el este vrajitor, Doamne fereste”, a declarat Liviu Dragnea la Sibiu in conferinta de presa.

Liviu Dragnea a venit miercuri la Sibiu pentru a participa la un Birou Politic si apoi la lansarea candidatilor pentru alegerile locale in judetul Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.